Alla inlägg den 9 januari 2010

Av Liliann - 9 januari 2010 16:17

när man är liten...

  Vi hade främmande från Norge idag Lilla Louie med husse och matte, livrädd i typ 2 sekunder sedan var det full fart...Kan säga att det inte uppskattades av alla i familjen....

  "Somliga" tyckte att han var så pinsam att man i det närmaste kunde svimma..


En riktig sötis tyckte "somligas " matte...


Jag som är van två stycken rejäla killar som man måste KLIVA över höll på att snubbla över lilleman ett par gånger de skall ju av någon anledning vara runt benen på en.


Trevlig överraskning var det ialla fall.


Började dagen med ett styrkepass som stalldräng, och efter att mockat boxen och fyllt på vattenhinken så var det färdigt med mina axlar och nacke så nu får det vara nog! Nu skall här styrketränas! skall köpa hem såna där gummiband med handtag som man knyter fast på lämpligt ställe och sedan jäklar kanacka!  


Kylan skall dessutom dämpas något till veckan till, över 10 minus har det lovats, så då skall här joggas idag blev det en långis i högsommarvärmen (det var ju bara 15 minus mitt över dan..)och det var också kanoners..


Danstorkan har övergått i, ja vad heter det som är värre än torka? vi får vänta ända tills nästa helg, den 16, börjar ha abstinens, får väl ta en dans på rumsgolvet...på återseende...

KRAM


Ovido - Quiz & Flashcards