Alla inlägg den 13 september 2012

Av Liliann - 13 september 2012 21:36

är det....men å andra sidan är det ju inte ovanligt. Maken sa för ett tag sedan att september har för lite dagar/helger och just nu känns det så!   Trots att vi bara har oss två i det "vardagliga" stöket så går vi mest omlott om varandra under veckorna. Helgerna ska vi bara inte prata om, fullmatade ett tag framöver...ska försöka andas emellan varven....


Trots brådskan så är jag så innerligt tacksam för det liv jag har och lever just här och nu. En underbar familj som jag älskar och som under senare delen av året kommer att utökas med två nya medlemmar att slösa kärlek på. Först ut är J´s dotter Maria som i slutet av september ska få sitt och sambon Sams första barn, senare i december kommer Rebecca och Anders lilla underverk. För underverk är de, de små liven, och att hjärtat kan fyllas med så mycket kärlek trodde jag inte var möjligt    Tjatigt? ja troligtvis men det bjuder jag på!


Lägg då till detta att vi alla är friska och krya, inte alla förunnat, känner stor tacksamhet  och tillit inför framtiden.


Nu närmast i helgen väntar flyttstök för oss, Rebecca och Anders har köpt sig en lägenhet och idag var vi till Sundsvall med två släpvagnar och lastade möbler. Naturligtvis hann vi in om IKEA oxå!


Mellan flyttlassen ska vi hinna med att avsluta sommardanssäsongen på Sandviken, King Edwards står för musiken så det kommer att bli den bästa säsongsavslutningen ja iaf på Sandviken. Donnez i Docksta var en klass för sig.


Ledig dag i morgon, först stallet 07:30 sedan en liten joggingtur, stadstripp med Andréa och Lilly, klipp och slingor på Wellneskliniken, flyttpizza hos R & A och sist men inte minst som sagt, Sandviken. O ja just ja en kopp kaffe hos goda vänner innan avfärden mot dansen, låter som en bra dag eller hur?


Till nästa gång.....ha det bäst

Ovido - Quiz & Flashcards